Onze eerste dag in Florida
Gisteren was een zeer vermoeiende dag. Vandaag loopt alles een stuk gesmeerder. Het is wel heel warm, in de middag loopt de temperatuur op naar 36 graden. Verkoeling zoeken op een terrasje is dan ook geen overbodige luxe. Een lekker koud biertje erbij en het leven ziet er weer heel anders uit. Na een strandwandeling hebben we nog een bezoekje aan de botanische tuin gebracht. Niet zo heel groot maar wel mooi.
Dan is het tijd voor een lekkere lunch. Met dit weer smaakt een salade het beste. Omdat het happy hour is krijg je de drankjes bij twee voor de prijs van één. Rita wil wel eens een mojito proeven. Het wordt een passion mojito en René houdt het bij een kiwi-melon margarita. Dat hebben we geweten. De warmte eist zijn tol en de alcohol doet de rest. Het is dus hoge tijd voor een middagdutje. Waarschijnlijk zitten we nog niet helemaal in het Amerikaanse tijdschema,daar zal het wel aan liggen,ha ha ha.
Vanavond zullen we de sushibar eens gaan uitproberen. Morgen gaat de reis naar Key West en Rita gaat haar eerste kilometers maken met die grote Nissan.
Groetjes maar weer.
René en Rita
Hallo vakantiegangers foto's zien er leuk uit , geniet van alles en ja Rita rustig met de cocktails ha ha
gr. Ankie
Geweldig !! Heerlijk die drankjes !! Leuk om te horen dat jullie genieten van de reis. Alvast veel plezier op de 'Keys'
Groetjes van ons.
Ziet er allemaal geweldig uit daar wij doen het hier wel met een hele dag regen op de zondag
Groetjes en geniet ervan