New York en Central Park
Vandaag is onze laatste dag in New York, morgen vliegen we weer terug naar Nederland. Het waren hectische dagen met hoge temperaturen. Vandaag liep de temperatuur op naar 36 graden en we hebben dan ook de meeste tijd doorgebracht in Central Park. Onder de bomen was het nog een beetje uit te houden.
Rita heeft nog een leuke houtskooltekening van zichzelf laten maken door een chinese kunstenares, en ik moet zeggen, dat is aardig gelukt. In de middag is het zo warm geworden dat we maar naar de hotelkamer zijn gevlucht. Hebben we ook nog de Duitsers van Italie zien verliezen.
Tegen de avond zijn we weer op stap gegaan en hebben heerlijke sushi gegeten met een lekker koud wijntje er bij, dat smaakte. Op de terugweg zijn we nog over Times Square gewandeld en hebben daar nog de nodige foto's gemaakt. Er is zelfs een tribune aangelegd om de vele toeristen te kunnen laten genieten van de hectiek op dit kruispunt.
René heeft nog een extra trolleykoffer gekocht, soms scheelt het wel heel veel met Nederland wat je hier aan electronische apperatuur kunt kopen, en tja je moet het ook nog mee kunnen nemen! Vanavond nog een galery bezocht, was wel grappig...wij waren geen gasten maar deden alsof! Nog even bij Saks on Fifth Avenue binnen geweest en een bontjasje van 25.000 dollar gepast, was niet zo mijn smaak ha ha (Zusje had hier bij moeten zijn!)
Zodadelijk de koffers inpakken, altijd een behoorlijke klus....het wordt steeds meer inhoud!!
De 4 weken zijn voorbij gevlogen.....alles tot in de puntjes geregeld door René!
Fijn weekend en snel tot ziens!!
Rita en Rene...
Wat een heerlijke ervaring moet dit geweest zijn! Bedankt en tot snel ziens. En neem de zomer maar mee ;-)
Boes & Zusje
Haha wij waren zo die winkel uitgezet....
Met heel veel plezier alle verhalen gelezen.
goede reis terug en nu maar bijkomen thuis van alle indrukken tot volgende week Rita op het werk gr. Ankie
Rene en Rita,
Wij wensen jullie een goede en behouden reis terug naar huis.
Annemiek en Ad broere