Van Miami Beach naar Key West
Vanmorgen waren we natuurlijk weer erg vroeg wakker. Na de nodige inpakacties hebben we alles maar in de auto geladen en hebben een ontbijtje gescoord. Dan uitchecken en op weg naar de Key's. In eerste instantie gaat alles goed maar dan mist Rene een afslag en draaien we een kwartiertje rondjes in Miami. Uiteindelijk bereiken we toch de weg naar Key West en neemt Rita het stuur over. Vanaf dat moment verloopt de reis voorspoedig. Ik laat haar de rest van de vakantie maar rijden, ha ha ha.
Na talloze bruggen en eilandjes bereiken we Key West en het blijkt een fantastisch mooi hotel te zijn, midden in het centrum. De kamer is gewoonweg super. We kijken uit op het mooie zwembad en zijn van alle gemakken voorzien. Wat minder is de warmte en het feit dat het ook nog erg benauwd is. Maar gezien de temperaturen in Nederland zullen we maar niet klagen. Na een verkoelende zwempartij zijn we nog een hapje gaan eten en hebben we met de laptop geprobeerd een verhaaltje te plaatsen. Helaas krijgen we via de wifi geen verbinding. Uiteiendelijk hebben we dit verhaaltje dan ook maar via de computer in de lobby geplaatst. Zo kan het ook. We kunnen vandaag alleen geen foto's plaatsen, maar die komen nog wel.
Groetjes van Rene en Rita
Hoi hoi, hier is de verwarming aan, het lijkt wel herfst.
hihihi, het is bij ons ook nooit goed he.
fijn dat jullie het naar je zin hebben.
Liefs Jolanda
Inderdaad hier de kachel an en als je naar buiten gaat je winterjas niet vergeten .
Het lijkt eerder winter dan herfst.
fijn dat het goed gaat bij jullie en geniet van de omgeving en Rita autorijden gaat je goed af nietwaar .Geniet van het zonnetje een kleurtje opdoen is mooi nietwaar gr. Ankie