vakantiereis2012-USA.reismee.nl

Een dagje Nashville

Vanmorgen werden we wakker in een nat Nashville. Uiteraard stond er weer een uiterst gezond en lekker ontbijtje voor ons geserveerd. Heel leuk was de persoonlijke aandacht, en dikke knuffel, van de dame die de leiding had in de ontbijtkamer, zoiets hadden we nog nooit meegemaakt.

Na het ontbijt op pad naar de mall, er moest nodig nog wat inkopen gedaan worden. Rita was geheel in haar element want er bleek een behoorlijke uitverkoop te zijn met stevige kortingen. Dat is lekker shoppen. Ook het foodcourt kreeg de nodige aandacht en we moesten ons nodig bedwingen bij het zien van al dat lekkers in de candystore.

René liet zich nog eens stevig de rug en nek masseren om eens lekker te onthaasten.

Inmiddels was de zon doorgebroken en we besloten om er nog eens lekker van te genieten aan het zwembad. Het water was wel wat koud, het zwembad was niet verwarmd, maar de zon scheen inmiddels behoorlijk fel zodat we snel opgewarmd waren. Na een paar uurtjes zwembad is Rita gaan douchen en René heeft nog een dik half uur in de fitnessruimte op de fiets gezeten. Een beetje beweging kan tenslotte geen kwaad.

Al met al, een rustige dag. Morgen gaan we naar Memphis en zullen daar zeker een bezoek aan het landgoed van Elvis, Graceland, gaan brengen.

Groetjes van René en Rita

Ma, Marco, Ronald & Diana

Rene en Rita geniet lekker van de vakantie aan de verhalen en foto's te zien geen probleem !! Rene van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens ons allen maak er een leuke dag !! we hebben vandaag jullie kaart ontvangen vanuit Miami gestuurd dank je wel daarvoor . groetjes Ma , Marco , Ronald en Diana

Annemiek en Ad Broere

Rene proficiat met je verjaardag.Wij hebben je vanmorgen ook al via een sms-je gefeliciteerd.Wij hebben nu even WIFI.Ook hebben wij alvast een borrel als voorschot op je verjaardag genomen.Proost alvast.
Wij hebben de foto's gezien en daaruit blijkt dat jullie het goed naar jullie zin hebben.Wij zijn inmiddels weer op de terugreis en zitten op dit moment in Saint-Pourcain in midden Frankrijk.groetjes en nog heel veel plezier.
Annemiek en Ad.