Magic Kingdom
Vanmorgen is het weer als altijd, zonnig en heel warm. Tijd dus voor een bezoek aan Disney, The Magic Kingdom. We zijn al op tijd op pad en zien dat het toch al behoorlijk druk is op de parkeerplaats. Met de treintjes naar de kassa en daarna hop de ferry in voor een boottochtje over het meer naar de ingang van het park. Eerst worden de tasjes uitgebreid onderzocht, die rare Nederlanders zouden eens een bom bij zich hebben, maar dan kan de pret beginnen.
Eerst uiteraard de gebruikelijke foto's en dan op zoek naar een koffietent, het is tenslotte nog vroeg op de dag en koffie hoort er bij. Ook daar zijn we niet de enige en we sluiten geduldig achteraan in de rij. Als het overal zo druk is als hier, dan zullen we vandaag vooral veel geduld moeten hebben.
Na de koffie gaan we dan maar eens op pad en inderdaad, wachttijden van drie kwartier tot een uur zijn normaal en we besluiten dan ook om maar gewoon de sfeer te proeven en de attracties aan onze neus voorbij te laten gaan. Even dreigt het mis te gaan, met het weer dan, want er komen dreigende wolken over. Gelukkig blijkt het slechts een bui te zijn en even later is het weer zonnig en bloedheet.
We pikken nog snel even de middagparade mee, altijd leuk om te zien. Dat die mensen het uit houden in deze hitte in zo'n pak en dan ook nog volop dansen, onbegrijpelijk. Als laatste gebruiken we onze fastpassen, dat zijn kaartjes waarmee je voorrang krijgt, en doen de rit met Thunder Mountain, een bergtreintje maar wel heel snel. Dan hebben we het wel weer gezien voor vandaag en nemen de ferry terug naar de parkeerplaats. De auto in en terug naar het hotel. Uiteraard rijden we verkeerd en Rita schakelt snel de tomtom in zodat we weer snel op de juiste weg terecht komen.
In het hotel een verkwikkende douche en dan op pad naar Chili's voor een lekker avondmaal.
De temperatuur is nu zo lekker dat Rita een revanche wil op de mini golfbaan. Blijkbaar heeft ze stiekem geoefend want ze weet met 3 punten verschil te winnen. Staan we weer gelijk. We besluiten de avond met een heerlijk glaasje Chardonnay en dan is het weer bedtijd.
Morgen nog maar weer eens een ander park gaan bezoeken, er zijn er hier genoeg.
Groetjes van René en Rita.
Zo,wat een energie hebben jullie.Het is natuurlijk wel dat je zo veel mogelijk wil zien en ook nog de moeite waard.
Hier zijn ook stortbuien en Rita ik heb een bos rode rozen geplukt voor ze plat op de geond zouden liggen.
ze pronken in mijn kamer.De annabellen staan nog rechtop en bloeienvast als je thuiskomt.
Goed dat jij mijn Rozen plukt,liever bij jou in de vaas , dan op de grond!!